Vapsy on nyt Popsy!

Kyllä, luit aivan oikein, uuden vuosikymmenen myötä Vapsy päätti uudistua!

Yhdistys perustettiin vuonna 1973 ja nimi Vapsy muodostui läänien aluejaon mukaan. Läänien aluejako kuitenkin poistui käytöstä maakuntauudistuksen myötä vuonna 1997. Popsy eli Pohjanmaan seudun Psykologiyhdistys kuvastaa näin ollen paremmin nykyistä toiminta-aluetta kuin vanha nimi. Popsy toimii siis Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla Isojelta ja Kristiinankaupungista aina Kokkolaan ja Kannukseen asti.

Yhdistyksen uutta nimeä pääsee juhlistamaan Popsyn syyskokoukseen 24.10.2020 Kyrö Distilleryyn! Ilmoittautuminen 17.10.2020 mennessä sekä lisätietoja tapahtumasta löydät all aolevasta linkistä

https://popsy.fi/2020/09/24/popsyn-syyskokous-24-10/

Terveisin Popsyn johtokunta Riitta, Ray, Riikka, Anne, Elina, Sanna ja Janette