Lyhytterapeuttinen työote psykologin työssä 29.4.2022

Kouluttajana PsT, psykoterapiakouluttaja Katri Kanninen. Seinäjoen pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali.

Katri Kanninen, kuva shortum.fi

Lyhytterapeuttinen työote on integratiivinen työskentelytapa, jonka taustalla on eri psykoterapian viitekehysten, erityisesti kognitiivis-analyyttisen psykoterapian (KAT) jäsennystapa. Työote hyödyntää
viimeisintä tutkimustietoa tehokkaista terapeuttisista menetelmistä ja muutoksesta ja siihen onkin integroitu mm. kognitiivisen käyttäytymisterapian, hyväksymis- ja omistautumisterapian,
ratkaisukeskeisyyden, ja motivaatiopsykologian elementtejä.
Päivän aikana opit mm. miksi ja miten rakennettuna lyhyt työskentely on tehokasta. Tutustumme integratiivisen tapausjäsentelyn perusteisiin ja sen taustalla oleviin käsitteisiin. Päivä rakentuu niin luennoista, videoista kuin harjoitteista, joissa opitaan aktiivista ja neuvottelevaa tekemisen tapaa. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu Popsyn jäsenille.

Ohjelma
9.15-11.30 Popsyn tervehdys, jonka jälkeen aloitetaan koulutuspäivä. Välissä kahvitauko.
11.30-12.30 Lounastauko
12.30-16.00 Koulutus jatkuu. Välissä Popsyn tarjoamat iltapäiväkahvit.

Kouluttajasta
PsT, Shortumin toimitusjohtaja, psykoterapiakouluttaja.
Katri Kanninen on väitellyt tohtoriksi Helsingin yliopistosta traumasta, kiintymysstrategioista ja psykoterapiatutkimuksesta. Kanninen toimii kliinisenä lehtorina Åbo Akademissa. Hän on kouluttanut psykoterapian ammattilaisia Suomen lisäksi niin Englannissa, Australiassa, Kreikassa kuin Hollannissa. Tieteellisen kirjoittamisen lisäksi Kanninen on kirjoittanut ammattikirjallisuutta niin terapia- kuin päiväkotimaailmaan. Uusin kirja Terapian tarpeessa -opas itsehoitoon julkaistiin marraskuussa 2021 yhdessä Liisa Uusitalo-Arolan kanssa.
Kanninen on Shortumin toimitusjohtaja, ja viime vuosi kului Shortumin ja Heltin fuusioituessa. Shortum on Suomessa johtava ajatustyöntekijöiden hyvinvointia rakentava paikka. Kanninen on
kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen konseptin, jonka ympärille Shortum on rakennettu.

Ilmoittautuminen on päättynyt!