Uusia jäseniä johtokuntaan kaudelle 2023

Syksy koittaa jälleen, mikä tarkoittaa sitä, että yhdistys etsii uusia jäseniä johtokuntaan toimintavuodeksi 2023.

Johtokunnan jäsenenä pääset seuraamaan sekä paikallisyhdistyksemme että liittomme toimintaa läheltä, tekemään psykologien edunvalvontaa alueellamme sekä suunnittelemaan yhdistyksemme tapahtumia ja koulutuksia. Vuoden 2023 johtokunnan varsinaiset jäsenet ja varajäsenet pääsevät myös suunnittelemaan Popsyn huikeita vuosijuhlia, jotka järjestetään 30.9.2023 Seinäjoella.

Jos kiinnostuit tai sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää ole yhteydessä puheenjohtajaamme Riitta Laurilaan tai laita viestiä osoitteeseen posti@popsy.fi. Juttelemme Seinäjoella 14.9. kokouksessa uuden johtokunnan kokoonpanosta ja syyskokouksessa 22.10. vahvistamme johtokuntalaiset toimintavuodelle 2023. Lämpimästi tervetuloa kokouksiin, vaikka et aikoisi hakea johtokuntaan.

Johtokunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus tehdä oman kiinnostuksesi mukaan hommia yhdistyksessämme ja etukäteiskokemusta yhdistystoiminnasta ei tarvita. Perehdytämme uudet johtokuntalaiset tehtäviin huolellisesti. Varsinaisille jäsenille maksetaan tehtävästä vuoden aikana myös palkkio.

Terveisin Riitta, Ray, Anne, Janette, Elina R ja Elina Y-N.